MITEN ALOITAN MUSIIKIN TEHDÄN?

Musiikki on suuri unelma. Aloittaminen ei kuitenkaan voi olla helppoa. Sinun on ensin mietittävä, miksi musiikki on sinulle tärkeää. Intohimo musiikkiin on usein paras motivaattori. On tärkeää muistaa, että musiikki on yleensä tehty rakkaudesta urheiluun. Vain harvat rikastuvat. Voit alkaa suunnitella seuraavia vaiheita, jos hyväksyt tämän asenteen. Saatat jo omistaa useita instrumentteja, mutta kotistudion perustaminen voi olla haastavaa. Teknologia on tehnyt monista asioista helpommin saatavilla; kuka tahansa voi tehdä musiikkia pienellä sijoituksella. On tärkeää, että sinulla on rytmitaju, sinnikkyys ja halu oppia. Laadukkaisiin tarvikkeisiin kannattaa varata rahaa, jos haluaa muusikon uran. Mistä aloitat?

KOTIStudion RAKENTAMINEN

Musiikin tuotanto liittyy nykyään lähes aina tietotekniikkaan. Musiikin äänitys ja miksaus tehdään tietokoneohjelmilla. Tietokonetta voidaan käyttää myös musiikin tekemiseen. Useimmat tietokoneet voivat suorittaa musiikin tekemiseen tarvittavia ohjelmia. Macbook Air 13 13 on paras tietokone tähän työhön. Voit esiladata Garage Band (Digital Audio Workstation) -ohjelmiston Mac-tietokoneellesi. Tämä on erinomainen työkalu musiikin luomiseen. Musiikin tekemiseen tarvitset myös kuulokkeet ja kaiuttimet.
Kotistudio vaatii äänirajapintayksikön, mikrofonin ja näppäimistön käyttäjän tarkoituksesta ja tavoitteista riippuen. Sinulla voi olla joitain lisävarusteita musiikin luomiseen. Yksinkertainen studio voi riittää. Voi olla loistava idea aloittaa kappaleiden tekeminen pelkällä DAW-ohjelmistolla ennen kuin teet suurempia investointeja.

MUSIIKIN TEORIA ja MIKSAUSTA

Vaikka kotistudio on tärkeä osa prosessia, musiikintekijän on tehtävä lujasti töitä hyvän kuuloisen musiikin luomiseksi. Musiikin teorian perusteet, miksaukset ja muut asiat kannattaa opetella. Nämä taidot voidaan löytää verkossa monien ilmaisten resurssien avulla. Niin kauan kuin sinulla on oikea asenne, esteitä ei pitäisi olla. Löydät myös kursseja, jotka opettavat joidenkin organisaatioiden musiikintekoohjelmistojen käyttöä. On tärkeää tehdä aloite löytääksesi parhaan tavan oppia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *