Hanki musiikkia Android-puhelimeesi.

Internet on musiikkikirjastosi, jos älypuhelimesi on musiikkisoittimesi. Sinulla voi olla Internet-yhteys vain toisinaan, joten et ehkä voi kuunnella musiikkia. Lataa kappaleita puhelimeesi, jotta voit kuunnella niitä offline-tilassa ennen kuin se tapahtuu. Tämän avulla voit ladata musiikkia YouTube Musicista ja muista musiikkilähteistä puhelimeen.

YouTube Musicin avulla voit ladata kappaleita.

YouTube Musicin avulla voit ladata ja käyttää musiikkikokoelmaasi mistä tahansa laitteesta, kuten puhelimesta, tabletista tai tietokoneesta. YouTube Music tallentaa kappaleet, joten sinun ei tarvitse ladata niitä puhelimeesi. Sen sijaan kappaleet ladataan pilveen. Voit kuunnella kappaleita puhelimestasi niin kauan kuin Internet-yhteys on käytettävissä. Tässä on ohjeet musiikin lataamiseen YouTube Musiciin.

 1. Siirry YouTube Musiciin verkkoselaimella.
 2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi.
 3. Valitse Lataa musiikkia+
 4. Valitse kappaleet, jotka haluat ladata kiintolevyltäsi, ja siirrä ne pilveen napsauttamalla Avaa+ YouTube Music.

YouTube Musicin avulla voit ladata kappaleita.

YouTube Musicin avulla voit ladata soittolistoja, kappaleita ja albumeja offline-kuuntelua varten. Tämän ominaisuuden käyttäminen edellyttää näitä vaiheita: Premium-tilaus vaaditaan. Se maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa.

 1. Avaa YouTube Music -sovellus.
 2. Valitse kappale tai albumi, jonka haluat ladata.
 3. Napsauta Lataa-painiketta.
 4. Kun lataus on valmis, painike muuttuu alas osoittavaksi nuoleksi ja valintamerkiksi. Kappaleen voi nyt ladata offline-tilassa.

Voit ladata musiikkia tietokoneeltasi suoraan puhelimeesi.

USB-kaapelilla voit kopioida mitä tahansa musiikkia tietokoneeltasi älypuhelimeesi. Täten:

 1. Liitä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
 2. Napauta Salli+, jos sinulta kysytään lupaa käyttää puhelintietojasi.
 3. Avaa kansio tietokoneellasi ja etsi musiikkitiedostot, jotka haluat ladata älypuhelimeesi. Avaa toinen kansio ja siirry sitten puhelimesi musiikkikansioon. Asenna Android File Transfer for Mac. Avaa Android File Transfer asennuksen jälkeen ja siirry puhelimesi musiikkihakemistoon.
 4. Vedä ja pudota kappaleet tai albumit, jotka haluat ladata tietokoneeltasi älypuhelimen musiikkikansioon.

YouTube Musicin avulla voit katsella ladattua musiikkia.

Kun olet ladannut musiikkia puhelimeesi YouTube Musicista tai kopioinut ne USB-kaapelilla siirtääksesi ne puhelimeen, voit asettaa YouTube Musicin näyttämään vain ladatut kappaleet. Tämä helpottaa kappaleiden löytämistä offline-tilassa.

 1. Avaa YouTube Music -sovellus.
 2. Napsauta näytön alareunassa olevaa Kirjasto-kuvaketta.
 3. Crane Downloads+
 4. Näet lataamasi kappaleet ja kuinka paljon tilaa on jäljellä.

Voit myös ladata kappaleita muista sovelluksista.

Monet sovellukset ovat saatavilla ilmaiseksi Google Play Kaupasta. Voit etsiä avainsanoja, kuten “ilmainen musiikki” tai “lataa musiikkia+”. Nämä sovellukset voi ladata ilmaiseksi. Jos sovellus sallii offline-kuuntelun, napauta painiketta ladataksesi kappaleen, soittolistan tai albumin. Se näyttää alas osoittavalta nuolelta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *