Kuinka lisätä musiikkia Instagram-tarinaan

Vaikka Instagram-tarinoita on helppo luoda, ne vaativat paljon enemmän pohdintaa tehdäkseen niistä viihdyttäviä. Instagramissa on monia työkaluja, jotka tekevät tarinoistasi hauskempia.

Sinulla voi olla upeita valokuvia ja videoita ja jopa upeita tarroja ja suodattimia niiden kerrostamiseen. Mutta tarinasi tarvitsee silti musiikin olennaisen elementin. Instagramin avulla voit käyttää erilaisia kappaleita suosituista musiikin suoratoistopalveluista, kuten SoundCloudista, Spotifysta ja Shazamista. Tässä on kaikki mitä tarvitset Instagramista ja musiikista.

Musiikkia Instagramista:

Lisäämme ensin musiikin suoraan Instagramiin. Aloita tarinasi napauttamalla kamerapainiketta tai tarinakuvaketta. Musiikin lisäämiseen on kaksi vaihtoehtoa: etsi se ensin tai lisää videoita ja valokuvia tarinaasi.
Vieritä alaspäin löytääksesi Musiikki-osion. Voit nyt selata kappaletta uudessa ikkunassa.
Voit myös lisätä mediaa ensin. Tarrakuvake voidaan valita yläreunassa olevasta Story-työkalupalkista. Voit lisätä tilillesi monia tarroja. Voit myös tykätä Musiikista valitaksesi sinua kiinnostavan kappaleen.

Otetaan musiikkia!

Päädyt samalle näytölle riippumatta siitä, miten teet sen. Jos haluat etsiä tiettyä kappaletta, käytä tekstikenttää verkossa. Hae esittäjän, musiikin tai albumin mukaan. Oletko löytänyt kappaleen, josta pidät? Jos haluat kuulla lyhyen leikkeen, napauta Toista-painiketta. Voit selata suosikkeja, mielialaa (hauska, pirteä, romanttinen ja sielukas), genrejä (rock, pop, jazz, klassikko, elokuva) ja jos et tiedä haluamaasi kappaletta tai artistia, napsauta Play-painiketta kuullaksesi lyhyt klippi.

Musiikin editointi ja tarinoiden lisääminen

Kun olet valmis valitsemaan luvun, napauta sitä. Musiikki soi, kun tarinaa rakennetaan, jos sinun on vielä lisättävä valokuva tai video. Musiikkia toistetaan vain 15 sekuntia, jos aiot sisällyttää tarinaan staattisen kuvan. Jos lähetät videon, musiikkia voidaan toistaa videon toiston aikana.
Voit myös valita, mikä kappaleen osa tarinastasi on. Napauta äänikuvaketta musiikkipalkin alaosassa ja vedä liukusäädintä löytääksesi haluamasi kappaleen. Napauta Valmis lisätäksesi kappaleen tarinaasi tarrana.
Kun olet lisännyt mediatarinasi, voit lisätä musiikkia napsauttamalla tarrakuvaketta näytön yläreunassa ja valitsemalla Musiikkitarra. Kun olet valinnut raidan, sinua kehotetaan leikkaamaan haluttu osa.

Asetan musiikkitarran ja vaihdan musiikkia.

Kun olet valinnut musiikin, se lisätään tarinaasi. Tässä vaiheessa on olemassa muutamia vaihtoehtoja. Liikuttamalla sormea näytöllä voit valita, mihin tarratarinasi asetetaan. Voit muuttaa tarran kokoa nipistämällä ja levittämällä kahta sormea. Muuta suuntaa kiertämällä tarraa kahdella sormella. Kaksoisnapauta tarraa muuttaaksesi sen ulkonäköä
Voit tehdä tarrallasi enemmän, jos sinulla on video. Jos haluat kiinnittää tarran tiettyyn videon osaan, pidä sitä painettuna. Kiinnitä se liikkuvaan esineeseen videossa ja liikuta se.
Saatat mieluummin toista kappaletta. Sinulla on aina mahdollisuus tehdä toinen valinta. Tuo musiikkinäyttö näkyviin napauttamalla työkalupalkin nuottikuvaketta. Jatka vaiheita, jos valokuva tai video on jo otettu, palaa tarrakuvakkeeseen ja valitse musiikkitarra.

Voit julkaista ja katsella tarinoitasi Musiikin avulla.

Kun olet tehnyt ääni- ja visuaaliset säädöt, napauta tarinasi -kuvaketta. Se julkaisee tarinasi valitsemallasi musiikilla. Voit tehdä sen näkyväksi vain tietyille ihmisille napauttamalla Sulje ystävät tai Lähetä ja valita, kenen pitäisi nähdä se.
Napauta tarinakuvaketta nähdäksesi tarinasi. Kun musiikkia toistetaan, tilisi tulee automaattisesti näkyviin. Raitamerkin napauttaminen keskeyttää musiikin ja antaa soittimelle toisto/tauko-vaihtoehdon ja muita vaihtoehtoja. Seuraajat voivat myös tarkastella tarinaasi ja kuunnella musiikkia.

Lisää musiikkia ladattuihin medioihin.

Voit myös lisätä musiikkia tai äänitehosteita valokuvaan tai videoon, jota haluat käyttää tarinassa. Napauta kamerakuvaketta vasemmassa yläkulmassa. Voit tarkastella valokuvakokoelmaa pyyhkäisemällä alas. Napauta Seuraava valitaksesi kuvat ja videot, jotka haluat lisätä tarinaasi. Napauta tarrakuvaketta näytön yläreunassa ja valitse sitten Musiikkitarra.

Ladattua mediajuttua viimeistellään

Se muistuttaa musiikin lisäämistä kuvaan, jonka olet ottanut Instagram-sovelluksessa. Valitse musiikki josta pidät ja napsauta sitä. Kappaleen voi muokata pituutta ja osia muuttamalla. Napauta Valmis lisätäksesi musiikkitarrat tarinaasi.

Musiikkia ulkoisesta palvelusta voidaan lisätä.

Musiikin lisääminen Avaa ensin sovellus ja valitse kappale Spotifyhin, SoundCloudiin tai Shazamiin. Sinun täytyy. Varmista, että sinulla on käyttämäsi teeman Spotify- tai SoundCloud-mobiilisovellukset. Katsotaanpa kutakin.

Voit lisätä Spotify-kappaleen Instagram-tarinoihisi.

Avaa Spotify-sovellus. Voit parantaa kappaletta, jonka haluat jakaa Instagram Storyn kautta. Valitse Jaa-vaihtoehto napauttamalla ellipsisymbolia ( ). Instagram Stories on yksi osakeoptioista. Voit napauttaa sitä viedäksesi sinut Instagram-tarinaan,jossa valittu kappale näytetään kansikuvan kanssa. Tarinaasi voidaan parantaa tekstillä, tarroilla ja muilla tehosteilla. Voit lähettää tarinan ja kappaleen napauttamalla Oma tarinasi -kuvaketta.

Insta Spotify auki

Tarinasi julkaistaan ja toimii linkkinä Spotifyyn. Voit tarkastella tiliäsi napauttamalla Pelaa Spotifyssa tai Avaa Spotify. Kappale avautuu Spotifyssa. Kuka tahansa tarinasi katsova voi avata musiikin Spotifyn kautta.

SoundCloud-kappale Instagramiin

Avaa SoundCloud. Valitse kappale, jonka haluat lisätä tarinaasi. Voit lisätä musiikin tarinaasi napauttamalla kappaleen Jaa-kuvaketta. Valitse Jaa Instagram Storiesissa lähettääksesi kappaleen ja siihen liittyvän kuvan Instagramiin.

Avaa SoundCloud Instagramissa

Tarina linkitetään SoundCloudiin, kun se julkaistaan. Voit katsoa tarinan napauttamalla Play on SoundCloud avataksesi kappaleen.

Shazam-kappale Instagram-tarinoihisi

Voit nyt päästä eroon kaikista muista musiikkipalveluista. Applen Shazam tunnistaa automaattisesti kuuntelemasi kappaleet ja tunnistaa ne puolestasi. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat tietää kappaleen nimen tai muistaa, kuka se oli. Sovelluksen voi ladata musiikin toistamiseen ja lähettää sen Instagramiin.
Käynnistä Shazam-sovellus. Avaa Shazam-sovellus. Lähetä kappale ja sen taide Instagramiin napauttamalla Lisää > Jaa> Instagram Stories.

Avaa Shazam Instagramissa

Kun tarina on julkaistu, voit palata Shazamiin Instagramin kautta. Toistaaksesi kappaleen sovelluksessa, avaa tili ja napauta Lisää Shazamissa.

Parhaat Instagram-vinkit inspiroimaan valokuvapakkomielle

Instagramissa ei ole vain selfieitä ja brunssivalokuvia. Nämä Instagram-sitoutumisvinkit auttavat sinua muokkaamaan valokuvia ja videoita kuin ammattilainen hetkessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *